Website data

Website data

We monitoren al onze reisblogs met verschillende online analyse Tools zoals Majestic SEO, Moz Open Site Explorer, Google Search Console, Google Analytics en Rank Tracker voor onze SERP rankings. Hiermee analyseren we onze eigen data over bezoekers, onze concurrenten en spelen we in op trends om zo de bezoekersaantallen organisch omhoog te krijgen. We gebruiken geen betaalde vormen van advertenties zoals Facebook Ads of Adwords om bezoekers aantallen te manipuleren. We draaien puur op organisch zoekverkeer.

Organisch bezoek en Social Media volgers

Hieronder vind je de website Google Analytics data (met bots en spam uitgefilterd) van onze meest succesvolle online reismagazines. De website metrics zijn bijgewerkt tot juni 2018. Zoals je kan zien groeien onze bezoekersaantallen aanzienlijk elk jaar. Dit maakt het voor ons alleen maar leuk om door te gaan met het voorzien van eerlijke reisinformatie.

SanBlas-Islands.com

Google Analytics San Blas Islands
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 30.000
Facebook volgers: 1600
Twitter volgers: 100
SanBlas-Islands.com is één van ons meest succesvolle websites aangezien deze reiswebsite wereld marktleider is op het gebied van informatie over de San Blas eilanden in Panama. De groei is redelijk stabiel omdat het gebied nog relatief onbekend is, maar de verwachting is dat dit de aankomende jaren gaat toenemen.

Tokyo.nl

Google Analytics Tokyo
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 35.000
Facebook volgers: 900
Tokyo.nl groeit zeer snel naarmate het domein steeds meer aandacht krijgt in de media en Japan een populairdere bestemming aan het worden is. Dit is één van onze grootste websites met meer dan 300 pagina’s aan content.

Pearl-Islands.com

Google Analytics Pearl Islands
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 8.000
Niet ver van de San Blas eilanden in Panama liggen de Pareleilanden. Met Pearl-Islands.com zijn wij ook marktleider in dit gebied in Panama en voorzien we veel reizigers van reisinformatie over de relatief onbekende eilanden.

SanAndres-Colombia.com

Google Analytics San Andres Colombia
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 15.000
SanAndres-Colombia.com is hard op weg om marktleider te worden over de populaire vakantiebestemming San Andres in Colombia. Met sterke concurrentie van andere grote websites is het hier lastiger om de hoogste posities in Google te domineren.

Mooji.nl

Google Analytics Mooji
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 20.000
Facebook volgers: 200
Mooji.nl is een favoriet reisblog van vele, we hebben leuke en handige reistips over verschillende landen maar ook over het inpakken van een backpack bijvoorbeeld. Het is een relatief nieuwe website opgericht in begin 2015 en groeit nog volop.

© 2019 Wayfaring