Ga naar de inhoud
Start » Website data

Website data

We monitoren al onze reisblogs met verschillende online tools zoals Majestic SEO, Ahrefs, Semrush, Google Search Console en natuurlijk Google Analytics. Hiermee analyseren we onze eigen data over bezoekers, onze concurrenten en spelen we in op trends om zo de bezoekersaantallen organisch omhoog te krijgen. We gebruiken geen betaalde vormen van advertenties zoals Facebook Ads of Adwords om bezoekers aantallen te manipuleren. We draaien puur op organisch zoekverkeer. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit aan bezoekers garanderen.

Organisch bezoek en Social Media volgers

Hieronder vind je de Google Analytics data (met bots en spam uitgefilterd) van onze meest succesvolle online reismagazines. De website metrics zijn bijgewerkt tot april 2022. Zoals je kan zien groeien onze bezoekersaantallen aanzienlijk elk jaar. Dit maakt het voor ons alleen maar leuk om door te gaan met het voorzien van eerlijke reisinformatie.

Tokyo.nl

Google Analytics Tokyo
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 110.000-120.000
Facebook volgers: 1000
Email subscriptions: 3000
Tokyo.nl groeit zeer snel naarmate het domein steeds meer aandacht krijgt in de media en Japan een populairdere bestemming aan het worden is. Dit is één van onze grootste websites met meer dan 350 pagina’s aan content. Hierdoor is het ook de Nederlandse marktleider op het gebied van alle informatie omtrent Japan met een focus op reizen en cultuur.


Colombia.nl

Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 40.000
Facebook volgers: 500
Email subscriptions: 400
Colombia.nl is sinds een aantal jaar een echte marktleider aan het worden voor reizen naar Colombia. We zetten het land op de kaart met prachtige foto’s en reisverhalen van verschillende reizigers. Er is geen completer Nederlandstalig platform over Colombia te vinden.


SanBlas-islands.com

Google Analytics San Blas Islands
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 30.000
Facebook volgers: 2500
Sanblas-islands.com is één van ons meest succesvolle websites aangezien deze reiswebsite wereld marktleider is op het gebied van informatie over de San Blas eilanden in Panama. De groei is redelijk stabiel omdat het gebied nog relatief onbekend is, maar de verwachting is dat dit de aankomende jaren gaat toenemen. Bekijk ons backlink profiel maar eens op deze website!


Pearl-islands.com

Google Analytics Pearl Islands
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 10.000
Niet ver van de San Blas eilanden in Panama liggen de Pareleilanden. Met Pearl-islands.com zijn wij ook marktleider in dit gebied in Panama en voorzien we veel reizigers van reisinformatie over de relatief onbekende eilanden.


Sanandres-colombia.com

Google Analytics San Andres Colombia
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 15.000
Sanandres-colombia.com is hard op weg om marktleider te worden over de populaire vakantiebestemming San Andres in Colombia. Met sterke concurrentie van andere grote websites is het hier lastiger om de hoogste posities in Google te domineren maar we zijn er bijna en ranken eigenlijk altijd wel in de top 3.


Mooji.nl

Google Analytics Mooji
Gemiddeld aantal bezoekers per maand: 15.000
Facebook volgers: 200
Mooji.nl is een favoriet reisblog van vele, we hebben leuke en handige reistips over verschillende landen maar ook over het inpakken van een backpack bijvoorbeeld. Het is een relatief nieuwe website opgericht in begin 2015 en groeit nog volop.