Ga naar de inhoud
Start » Wat doet Wayfaring?

Wat doet Wayfaring?

Wayfaring is een ervaren online reisleider die bezoekers meeneemt over de hele wereld via verschillende online reismagazines. De reisinformatie op de websites komt altijd voort uit eigen ervaringen en zal nooit klakkeloos vanaf het internet worden overgeschreven. Hierdoor bieden wij reizigers een unieke kans om de leukste plekjes op aarde te vinden. In de afgelopen jaren hebben we al meerdere miljoenen reizigers geïnspireerd en gemotiveerd. Dit doen we allemaal vanuit ons Wayfaring.nl hoofdkwartier in Den Haag.

Wie zit er achter Wayfaring

Wayfaring.nl is ontstaan tussen enkele vrienden die samen na hun middelbare school periode de wereld gingen ontdekken. Ze reisde af naar de uithoeken van de wereld om hierover te bloggen en de mooiste plekjes te fotograferen. Uiteindelijk groeide dit idee uit tot een reisimperium vol met reisinformatie en praktische informatie over verre landen in Midden Amerika, Zuid Amerika en Azië. De landen die tot op heden zijn bezocht zijn Mexico, Guatemala, Belize, Costa Rica, Nicaragua, Panama, Colombia, Brazilië, China, Vietnam, Cambodja en Thailand. Om enige structuur aan te brengen en de optimale reiservaring online over te brengen is er besloten om in anno 2015 Wayfaring.nl op te richten. Vanaf de start hebben wij al veel hoogtepunten bereikt die je hier kan vinden.

Redacteur bij Wayfaring worden?

Ben jij net als ons een reisjunky die liever met zijn laptop in een ver land zit te werken of niet kan wachten om weer op reis te gaan. Dan kan je bij ons redacteur worden voor verschillende online reismagazines. Je mag reisbloggen over de leukste momenten en plekjes op aarde, maar wel alleen uit je eigen reiservaringen. Hierdoor houden wij de kwaliteit hoog en blijven we uniek in de reisbranche die tegenwoordig verzadigd is met een hoop onzin. Je reiservaringen komen terecht op Nederlandse of Engelse reisblogs die veel lezers aantrekken. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op!