Ga naar de inhoud
Start » Onze online reismagazines

Onze online reismagazines

Wayfaring bezit meer dan 80 domeinen en websites over reisbestemmingen in de wereld, zowel Nederlands- als Engelstalig. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze reislabels. Kijk hier voor meer data over onze bezoekersaantallen op de websites kijk dan.

Reismagazines Azië

De passie voor Oost Azië delen we allemaal bij Wayfaring waardoor we al bijna alle landen in het gebied hebben bezocht. Op ons lijstje staan Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, China, Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Japan en Zuid Korea. Over enkele plekken/steden in deze landen hebben we een prachtige website gemaakt.


Tokyo.nl

Tokyo.nl

Tokyo.nl is één van onze meest succesvolle reismagazines. Wij hebben het domein Tokyo.nl jaren geleden bemachtig bemachtigd en er een prachtig reismagazine op gezet waarin je alles, maar dan ook echt alles over Japan kan vinden. Zoals culturele informatie, reisinformatie, tips en weetjes en etiquette bijvoorbeeld. De website is opgericht in 2014 en helpt rond de 110.000-120.000 unieke bezoekers per maand met het plannen van hun reis naar Japan. Voor meer informatie kan je terecht op Tokyo.nl.

Naast het domein Tokyo.nl hebben we ook de volgende aan Japan geaffilieerde domeinen in ons bezig Tokio.nl, Kyoto.nl, Hiroshima.nl, Anime.nl, Chuo.nl, hakone.nl, Harajuku.nl Himeji.nl, Honshu.nl, Ikebukuro.nl, Japans-eten.nl, Kanazawa.nl, Kumamoto.nl, Miyajima.nl, Mountfuji.nl, Odaiba.nl, Pocket-wifi.nl, ramennoodles.nl, reisgidstokyo.nl, Saitama.nl, Shinjuku.nl, Sushi-kit.nl, Udonnoodles.nl, Vliegticketsjapan.nl, Asakusa.nl en Capsule-hotel.nl. Een flinke lijst om onze leidende marktpositie in Japan onderwerpen te beschermen.


Zuid-korea.nl

Zuid-korea.nl

Wij hebben Zuid-korea.nl is de nieuwste aanwinst in ons reisportfolio. De website is opgericht in 2023 met het oog op reisinformatie voorziening voor reizigers van Zuid-Korea. We werken hard aan de weg om dit het grooste Zuid-Korea platform van Nederland en België te maken. Neem zeker even een kijkje want er is al meer dan genoeg informatie te vinden op Zuid-Korea.nl.


Mountfuji.de

Mountfuji.de

Mountfuji.de is de Duitse versie van Tokyo.nl en is opgericht in 2020. De website is groeiende en begint steeds meer marktaandeel te krijgen in de Duitse markt. Het domein is vastgelegd met de intentie om de Duitse markt te gaan voorzien van informatie over Japan. Voor Duitsers begint Japan ook een steeds interessantere bestemming te worden. De website Mountfuji.de ontvangt op dit moment z’n 10.000 bezoekers per maand en is groeiende.


Japanrailpass.nl/be/de

Japanrailpass.nl

In lijn met de bovenstaande Japan websites bezitten wij ook Japanrailpass.nl. Hierop vind je alle benodigde informatie over het Japanse openbaar vervoer abonnement en is het ook mogelijk om deze vanuit Nederland te reserveren. Japanrailpass.nl en Japanrailpass.de zijn opgericht in 2020 en groeiende. Naast informatie over de Japan rail pass zal er vooral worden terugverwezen voor algemene informatie naar Tokyo.nl. Op de planning staat om dit domein ook te lanceren in België onder Japanrailpass.be.


Similan-islands.com

Logo Similan-Islands.com

Het prachtige natuurpark Mu Ko Similan in Thailand staat bekend als één van de beste duiklocaties in de wereld. Daarnaast is het een populaire bestemming voor toeristen die even willen vertoeven op een cast-away eilandje in de azuurblauwe Andaman Zee. Op de website Similan-islands.com vind je alle informatie over de 11 tropische eilanden, inclusief het populaire maar sinds kort afgelosten Koh Tachai.


Reismagazines Zuid Amerika

We zijn nog geen expert op het gebied van reizen naar Zuid Amerika. Dit komt omdat we alleen Brazilië, Argentinë en Colombia hebben ontdekt. In de toekomst gaan we zeker vaker naar Zuid Amerika want dit continent heeft zoveel meer te bieden.


Colombia.nl

Colombia.nl

Omdat we Midden & Zuid Amerika fantastisch vinden hebben we sinds 2016 een prachtige nieuwe website gelanceerd over Colombia. Op Colombia.nl vind je alles over het prachtige Zuid Amerikaanse land van Pablo Escobar en het magische Amazone regenwoud. Colombia heeft meer te bieden dan je denkt want naast tropische eilanden heeft het ook woestijnen en gigantische bergen met gletsjers. Wij nemen je mee op reis door dit ongerepte land via onze website!


Argentinie.nl

Argentinie.nl

Met het nieuw aangekochte domein Argentinie.nl en Argentinie.org in 2020 willen wij ons portfolio in Zuid Amerika versterken. Helaas is er wegens de pandemie weinig budget geweest om het domein tot een succesvolle website op te bouwen. Dit hopen wij in de nabije toekomst snel te veranderen want Argentinië is één van onze favoriete reislanden als het aankomt op natuurreizen.


Sanandres-colombia.com

SanAndres-Colombia.com

Op het Colombiaanse eiland San Andres kwamen we erachter dat mensen eigenlijk gek zijn als ze naar Aruba, Bonaire, Curaçao of de Dominicaanse Republiek afreizen. Op San Andres vind je namelijk precies hetzelfde Caribische paradijs alleen een stuk rustiger en goedkoper. Tegenwoordig is onze website over de eilanden San Andres en naburig Providencia bijna de internationale marktleider. Hierdoor helpen we gemiddeld 15.000 mensen per maand aan reisinformatie over San Andres. Het online reismagazine is te vinden onder het domein Sanandres-colombia.com. Ben jij er al geweest?


Reismagazines Midden Amerika

Naast Azië zijn wij bij Wayfaring een ontzettende fan van Midden Amerika. Dit komt omdat het Caribische gebied prachtig is en de landen voornamelijk een tranquillo latino sfeertje hebben. Dit maakt Midden Amerika tot één van de favoriete vakantiebestemming van ons team.


Sanblas-Islands.com

SanBlas-Islands.com

SanBlas-Islands.com biedt informatie aan over het gebied Guna Yala in Panama. Een prachtig autonome provincie vol met eilanden die uitkijken over de Caribische Zee. Grote kans dat je er nog nooit van gehoord hebt, want het is relatief onontdekt. Tegenwoordig groeit de toeristenindustrie er razendsnel dus als je nog een stukje onbewoond eiland wil bezoeken moet je snel zijn. De website is opgericht in 2012 en voorziet maandelijks meer dan 30.000 mensen wereldwijd van reisinformatie over de San Blas eilanden. We zijn de absolute internationale marktleider in alles wat met San Blas te maken heeft. Voor meer informatie kan je terecht op SanBlas-Islands.com.


Pearl-Islands.com

Pearl-Islands.com

De Parel eilanden liggen direct tegenover de San Blas eilanden in Panama aan de kant van de Grote Oceaan. Dit maakt ze niet minder mooi want de Parel eilanden zijn net zo onontdekt als San Blas, maar dan een stukje groter. Daarnaast is het de perfecte plek op aarde om walvissen te spotten aangezien de gigantische beesten van het noordelijke en zuidelijke halfrond hierheen trekken. Voor meer informatie over de Parel eilanden kan je terecht op Pearl-Islands.com.


Europese reisblogs

Naast de verre reizen die wij maar al te graag maken zijn we natuurlijk ook heel trots op ons eigen continent. Zo reizen we vaak met de kampeerspullen door Europa en ontdekken graag de verstopte plekjes in dit rijke continent.

Paysbas.fr

Paysbas.fr

In 2022 hebben wij de domeinen Pays-bas.fr en Paysbas.fr gekocht met de intentie Nederland op de kaart te zetten voor Franse reizigers. De interesse in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht groeit al jaren onder de fransen. Expats zitten overal in het land en de samenwerkingen tussen ons lands en Frankrijk floreren. Daarnaast is er zoveel moois te vinden in Nederland waardoor het voor ons een prachtige uitstap is om dit te belichten. Op Paysbas.fr zal je in de toekomst nog meer reisinformatie vinden in het Frans over Nederland. Het doel is om marktleider te worden binnen één tot twee jaar.


Algemeen reisblogs

Wayfaring bezit verschillende reisblogs waarmee we reizigers graag de laatste vakantienieuwtjes en reistips meegeven.

Mooji.nl

Mooji.nl

Mooji.nl is een algemeen reisblog waar vooral geschreven wordt over landen in Azië en Midden Amerika. Daarnaast vind je er een veel handige reistips, leuke curiosa en rariteiten over bekende en minder bekende plekjes vanuit de hele wereld. Dit reisblog is gestart in 2014 en trekt maandelijks rond de 15.000 unieke bezoekers. Meer informatie kan je op de website Mooji.nl vinden.


Wayfaring is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe websites en reisblogs. Denk jij te kunnen bijdragen aan een reisblog of heb je een prachtig domein in je bezit? Dan willen wij van Wayfaring graag met je praten. Misschien kunnen we elkaar wel verder helpen? We hebben trouwens nog veel meer travel domeinen.