Onze online reismagazines

Onze online reismagazines

Wayfaring bezit meer dan 80 websites over reisbestemmingen in de wereld, zowel Nederlands- als Engelstalig. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze reislabels.

Reismagazines Azië

De passie voor Oost Azië delen we allemaal bij Wayfaring waardoor we al bijna alle landen in het gebied hebben bezocht. Op ons lijstje staan Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, China, Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Japan en Zuid Korea. Over enkele plekken/steden in deze landen hebben we een prachtige website gemaakt.
Tokyo.nl
Tokyo.nl
Tokyo.nl is één van onze meest trotse domeinnamen. Wij hebben Tokyo.nl bemachtigd en er een prachtig reismagazine op gezet waarin je alles, maar dan ook echt alles over Tokyo kan vinden. Daarnaast staat er ook een hoop reisinformatie over Japan beschreven. De website is opgericht in 2014 en helpt rond de 70.000-80.000 unieke bezoekers per maand met het plannen van hun reis naar de hoofdstad van Japan. Voor meer informatie kan je terecht op Tokyo.nl. Naast Tokyo.nl hebben we ook Tokio.nl, Kyoto.nl en Hiroshima.nl.
Okinawa-japanOkinawa-Japan.com
Veel reizigers denken bij Japan niet aan tropische witte zandstranden met helder water. Toch is Okinawa tropisch en heeft het prachtige witte stranden. Daarnaast is het één van de top duiklocaties in de Oost Chinese Zee. De website is te vinden op Okinawa-Japan.com.
Logo Similan-Islands.comSimilan-Islands.com
Het prachtige natuurpark Mu Ko Similan in Thailand staat bekend als één van de beste duiklocaties in de wereld. Daarnaast is het een populaire bestemming voor toeristen die even willen vertoeven op een cast-away eilandje in de azuurblauwe Andaman Zee. Op de website Similan-Islands.com vind je alle informatie over de 11 tropische eilanden, inclusief het populaire maar sinds kort afgelosten Koh Tachai.

Reismagazines Midden Amerika

Naast Azië zijn wij bij Wayfaring een ontzettende fan van Midden Amerika. Dit komt omdat het Caribische gebied prachtig is en de landen voornamelijk een tranquillo sfeertje hebben. Dit maakt Midden Amerika tot de favoriete vakantiebestemming van ons team.

SanBlas-Islands.com
SanBlas-Islands.com
SanBlas-Islands.com biedt informatie aan over Guna Yala in Panama, een prachtig gebied vol met eilanden dat uitkijkt over de Caribische Zee. Grote kans dat je er nog nooit van gehoord hebt, want het is relatief onontdekt. Tegenwoordig groeit de toeristenindustrie er razendsnel dus als je nog een stukje onbewoond eiland wil bezoeken moet je snel zijn. De website is opgericht in 2012 en voorziet maandelijks meer dan 25.000 mensen wereldwijd van reisinformatie over de San Blas eilanden. We zijn de absolute internationale marktleider in alles wat met San Blas te maken heeft. Voor meer informatie kan je terecht op SanBlas-Islands.com.

Pearl-Islands.com
Parel eilanden
De Parel eilanden liggen direct tegenover San Blas in Panama aan de kant van de Grote Oceaan. Dit maakt ze niet minder mooi want de Parel eilanden zijn net zo onontdekt als San Blas, maar dan een stukje groter. Daarnaast is het de perfecte plek op aarde om walvissen te spotten aangezien de beesten van het noordelijke en zuidelijke halfrond hierheen trekken. Voor meer informatie over de Parel eilanden kan je terecht op Pearl-Islands.com.

Reismagazines Zuid Amerika

We zijn nog geen expert op het gebied van reizen naar Zuid Amerika. Dit komt omdat we alleen Brazilië en Colombia hebben ontdekt. In de toekomst gaan we zeker vaker naar Zuid Amerika want dit continent heeft zoveel te bieden.


Colombia.nl
Colombia.nl
Omdat we Midden & Zuid Amerika fantastisch vinden hebben we sinds kort een prachtige nieuwe website gelanceerd over Colombia. Op Colombia.nl vind je alles over het prachtige Zuid Amerikaanse land van Pablo Escobar en het magische Amazone regenwoud. Colombia heeft meer te bieden dan je denkt want naast tropische eilanden heeft het ook woestijnen en gigantische bergen met gletsjers. Wij nemen je mee op reis door dit prachtige land via onze website!
SanAndres-Colombia.com
SanAndres-Colombia.com
Op het Colombiaanse eiland San Andres kwamen we erachter dat mensen eigenlijk gek zijn als ze naar Aruba, Bonaire, Curaçao of de Dominicaanse Republiek afreizen. Op San Andres vind je namelijk precies hetzelfde Caribische paradijs alleen een stuk rustiger en goedkoper. Tegenwoordig is onze website over de eilanden San Andres en Providencia bijna de internationale marktleider. Hierdoor helpen we gemiddeld 10.000 mensen per maand aan reisinformatie over San Andres. Het online reismagazine is te vinden onder SanAndres-Colombia.com.

Algemeen reisblogs

Wayfaring bezit verschillende reisblogs waarmee we reizigers graag de laatste vakantienieuwtjes en reistips meegeven. Wil je meer data over onze reiswebsites zoals de bezoekersaantallen kijk dan hier.

Mooji.nlMooji.nl
Mooji.nl is een algemeen reisblog waar vooral geschreven wordt over landen in Azië en Midden Amerika. Daarnaast vind je er een veel handige reistips, leuke curiosa en rariteiten over bekende en minder bekende plekjes vanuit de hele wereld. Dit reisblog is gestart in 2014 en trekt maandelijks rond de 15.000 unieke bezoekers. Meer informatie kan je op de website vinden Mooji.nl.

Wayfaring is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe websites of reisblogs. Denk jij te kunnen bijdragen aan een reisblog of heb je een prachtig domein in je bezit? Dan willen wij van Wayfaring graag met je praten. Misschien kunnen we elkaar wel verder helpen? We hebben trouwens nog veel meer travel domeinen.

© 2021 Wayfaring