Ga naar de inhoud
Start » Adverteren via Wayfaring

Adverteren via Wayfaring

Natuurlijk is het mogelijk om te adverteren op de online reismagazines van Wayfaring. Wij hebben een ruim bereik met een diverse doelgroep maar ook gerichte websites die specifieke reizigers aanspreken. Hierdoor kunnen wij zeer getarget reclame inzetten om zo de reizigers daadwerkelijk verder te helpen met uw diensten. We nemen onze bezoekers en klanten zeer serieus waardoor we liever kwaliteit boven kwantiteit kiezen. De advertenties komen altijd prominent op onze website te staan omdat ze iets bijdragen aan de ervaring voor onze website bezoekers.

De advertentie mogelijkheden

Op dit moment kunnen wij drie verschillende mogelijkheden van adverteren aanbieden. Andere opties zijn natuurlijk ook altijd in overleg mogelijk mits ze iets kunnen toevoegen.

  • Basisvermeldingen (rubrieksadvertorials, links)
  • Bannercampagnes (120×600, 160×600, 300×600, 970×250, 1200×70, 300×250 en meer)
  • Advertorials
  • Social media posts

Heeft u interesse om via onze online media te adverteren dan kan u contact opnemen via de email. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Samenwerken willen wij ook!

Zie jij een mogelijkheid om samen met ons iets geweldigs te creëren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij werken graag samen met gastbloggers, reisjournalisten of andere geweldige reislustige kunstenaars.

Inhuren voor SEO advies?

Je kunt ons ook inhuren voor SEO advies. Bijvoorbeeld om een website beter te laten ranken op de belangrijkste keywords voor jouw product.